Animator czasu wolnego
ANIMATOR MIŚ www.animator.malopolska.pl

Tel 577 044 520

Polityka prywatności

1.1 Podstawa prawna

Niniejsza Polityka jest zgodna z przepisami wynikającymi z  art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w skrócie RODO oraz ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000 z późń. zm.)

1.2 Informacje firmowe

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma:
Animacje Tomasz Kabat
32-840 Zakliczyn, Faściszowa 165
Email: monikamlyc@gmail.com
Tel. +48 577 044 520

1.3 Cel zbierania danych osobowych

Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się na podstawie art. 6 RODO i w celach marketingowch, a przede wszystkim w celu udzielenia odpowiedzi handlowej, w tym do przedłożenia oferty jeżeli zainteresowana osoba o nią pyta.

1.4 Czas przetwarzania danych

Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat do czasu wykorzystania możliwości marketingowych niezbędnych do prowadzenia działalności gospodarczej lub do odwołania zgodny na przetwarzanie danych osobowych.

1.5 Twoje prawa

  • Masz prawo do wycofania się z tej zgody w dowolnym terminie. Dane osobowe będą przetwarzane do czasu jej odwołania.
  • Masz prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także do wniesienia skargi do organu nadzorującego.

W przypadku pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych prosimy o kontakt z Administratorem Danych Osobowych.

 

Nasza strona korzysta z plików cookies w celu polepszenia jej działania oraz w celach statystycznych.

Akceptuje